Gratis gokkasten spelen of fruitautomaten voor echt geld en betalen met iDeal!
Tjuba Gokkasten

Gratis Gokkast Win Streak

De win streak gratis gokkast spelen

De winstreak is een gratis gokkast van bellfruit. Je kan kiezen uit het basisspel, of het clubspel met een inzet x5 of een inzet x20. Indien er een combinatie van 3 rotjes op 1 van de 5 winlijnen komt dan begint het winstreak spel. Winstreak geeft minimaal 2 winnende subspelen.

Het gratis spel van de Win Streak

Als je overschakelt naar de ‘play for fun’ modus van het spel kan je de gratis gokkast spelen van Win Streak. Elke keer als je deze modus opnieuw inschakelt krijg je een waarde van 10 euro aan gratis speel credits. De gratis credits zullen ten alle tijden in je account blijven mocht je over willen schakelen naar een andere gratis gokkast.

Win Streak met echt geld spelen

Het is eigenlijk best simpel om met echt geld op deze gokkast te spelen. Je stort met iDeal geld op je account en krijgt zoals met het gratis spelen credits maar deze zullen echte geld waardes bevatten. Als je win balans meer dan 10 euro is kan je het bedrag uitbetalen. Je kunt het geld laten storten op je bankrekening. Je hoeft verder niet bang te zijn dat je gegevens of credits verloren gaan tijdens bv een internet storing. Alle gegevens worden optimaal gelogged zodat ze makkelijk te achterhalen zijn. Bij eventuele storingen worden je credits naderhand automatisch weer terug aan je account gekoppeld.

Laat een bericht achter

*

captcha *