Gratis gokkasten spelen of fruitautomaten voor echt geld en betalen met iDeal!
Tjuba Gokkasten

X and O Gokkast spelen

Spelen op de X and O Gokkast

De X and O gokkast van Eurocazino is een gokkast met veel uitgebreide mogelijkheden. Ook is het mogelijk om op deze gokkast te spelen en te betalen met iDeal.

De spelregels van de gokkast X and O

Bij de X and O gokkast speel je het basisspel met inzet van 1 credit. Gewonnen credits kun je verdubbelen met de gamble functie. Als het mysterie symbool zich kriskras op de rollen 1 en 2 of 1, 2 en 3 bevindt dan levert je dit een prijs op welke kan oplopen tot 200 credits. Op de prijzenladder onder het X and O gokkast logo zie je alle prijzen afgebeeld die je kunt winnen met de gamble functie. Steeds als je goed gokt dan stijg je en gok je fout dan zak je 1 stap terug op de ladder. Je gewonnen credits kun je altijd innen via de collect button.

Je kunt op elk moment kiezen om het bovenspel te gaan spelen als je genoeg credits hebt. Als je 5 credits inzet speel je op 8 winlijnen en met inzet van 10 credits pseel je op 14 winlijnen. Bijzonder bij deze gokkast is dat ook de verticale rollen posities als winlijnen worden meegerekend. Je moet bij het inzetten ook bepalen op welk symbool je wilt inzetten. Als je op de button met X and O klikt dan speel je op beide symbolen en dan is je inzet 20 credits per draai. Je kunt epr draai 200 credits winnen en de clubmeter kan oplopen tot maar liefsst 2.000 credits.

 

Laat een bericht achter

*

captcha *